BÄSTA ALTERNATIVET

Helt enkelt för att rörlig bild är nästan lika bra som att mötas.

Ja, att mötas personligen, få prata och få visa, är överlägset när du ska göra affärer. Men när det inte är möjligt, då är rörlig bild det som fungerar bäst.

Video är en suverän budskapsbärare i de flesta kanaler när du vill kommunicera. Framförallt inom B2B öppnar rörlig bild nya möjligheter att väcka intresse, förklara, bygga och underhålla relationer. Helt enkelt för att rörlig bild känns mer personligt och är ett bekvämare sätt att ta till sig information.

Men precis som för alla kommunikationsinsatser ska den rörliga bilden vara intressant och relevant för mottagaren. Det ska finnas någon form av ”belöning” för den som tar sig tid att titta på det du delar. Allt från ett småleende, nyfikenhet eller ahaupplevelse, till att äntligen förstår jag hur man gör...

Vill du bolla idéer, ses eller få ett kostnadsförslag? Hör av dig till hello@plutovision.com

VÄCK INTRESSE

Presentera dina produkters på ett lite annorlunda, oväntat sätt. Den rörliga bilden triggar hjärnan mer än stillbilder och text. Är innehållet sedan relevant. Då har du skapat en första kontakt.

KUNDER SÄLJER

Låt dina kunder berätta och visa varför de gillar ditt företags produkter och tjänster. Det ökar trovärdigheten och underlättar säljet. Rörlig bild kan ge dig ett försprång på marknaden.

BLI PERSONLIG

Visa hur olika funktioner och tjänster underlättar för dina kunder. I vardagen eller på jobbet. Låt dina anställda bli ert ansikte utåt. Det gör budskapet mer personligt och ökar förtroendet för ditt företag.

BYGG FÖRTROENDE

Med video kan du bygga förtroende och ta en position som expert inom ett specifikt område. Bjud på kunskap och visa exempel på nyttan för dina kunder. Då blir du det naturliga förstahandsvalet för fler.

SÅ GÖR MAN

Med rörlig bild är det betydligt lättare att förklara hur saker fungerar och hur du t ex installerar och använder en produkt. Video som visar hur man gör bidrar till nöjda kunder och minskar jobbet för er supportfunktion.